Fujitsu Invian verkkolehti 4/2002
 Palaute  Tilaus  Osoitteenmuutos  Arkisto  Media
 Etusivu  Pääkirjoitus  Guru  Konehuone  Patja & Ulkoistus  Verkkoratkaisut
 
Kattopellit nopeimmin verkosta Tulosta

Rannilan katteista ja julkisivuista joka kymmenes myydään verkkokaupan kautta.

Jos jokainen asuisi rintamamiestalossa ja asioisi funkkis-tiloissa, Rannila Steel Oy myisi yhdenkoon kattoja verkkokaupassa suoraan kuluttajille. Mutta suomalaiseen kulttuuriin kuuluu ostaa rautakaupasta sentilleen valmiiksi räätälöity katto. Siksi Rannila rakensi yhteistyössä Fujitsu Invian kanssa verkkokaupan, josta alansa rautaiset ammattilaiset voivat tilata kattoja ja julkisivuja.

"RanNet on niin helppo, että rautakauppias tekee katto- ja julkisivutilauksen mieluimmin verkossa kuin faksilla tai puhelimella. Rautakaupoille ja rakennusliikkeille RanNetin käyttäjätunnuksia on jaettu jo 250", Rannilan Rannilan verkkoliiketoiminnan kehittämisestä vastaava toimialapäällikkö Arto Kyllönen sanoo.

Hyvä suunnittelu ja sinnittely palkittiin, kun viime kesä käänsi verkkokaupan suunnan. Kattoja myytiin verkossa kolme kertaa enemmän kuin uskallettiin odottaa.

"Rautakaupoissa on paljon nuoria ammattilaisia, joille työskentely verkossa on näppärämpää kuin paperille raapustaminen. Ohjelma myös opastaa ja auttaa laskemaan tarjouksia. Silti katon tai julkisivun hankkiminen on niin vaativaa, ettei RanNet-käyttäjätunnuksia ole tarkoitus jakaa jatkossakaan suoraan kuluttajille. RanNetillä rautakauppias palvelee rakentajaa nopeasti ja hyvin."

Rannila vie katteita ja julkisivuja useimpiin Keski- ja Itä-Euroopan maihin. Omaa tuotantoa yrityksellä on kymmenessä maassa. RanNet on lanseerattu Rannilan vientimaihin ja toimii Moskovaa myöten. 

"RanNet soveltuu loistavasti myös määrämittaisen tavaran myyntiin kulttuureissa, joissa tuote tilataan paikan päällä räätälöitäväksi. Esimerkiksi yritykset Venäjällä tilaavat pitkien kuljetusmatkojen taakse yleensä reilusti tavaraa, josta paikan päällä leikataan sopivat katteet ja julkisivut", Arto Kyllönen vertaa katon hankintaa rajan kahden puolen. 

Kuva: Topi Ikäläinen

> Rannila Steel Oy

 
Verkkoratkaisut
Verkkotyöpöytä nopeuttaa TUKESin asiankäsittelyä
1 | 2 | 3
PosITcare on uusi tapa ostaa kauppaan tietotekniikkaa
Fujitsulla on maailmanlaajuinen näköala trendeihin
Heinon henki syvenee asiakkuuden hallinnan menetelmin
2 | 3
Kattopellit nopeimmin verkosta
Johtaja Taija Engman:
Sisäradan juoksija pinkoo nopeimmin maaliin
fi.fujitsu.com 
All Rights Reserved. Copyright © Fujitsu Invia 2002